Farsdagsbuffé

Serveras på söndag den 11 november kl 17.00

Sagolikt god VB-ost paj

Kokt lax

Inlagd sik från Gamla Salteriet i Obbola

Sovas lax  från Gamla Salteriet i Obbola

Sill från Martin Bergman Vilhelmina

Kokta ägg med räkor

Hemlig ostsallad

Fräsch grönsallads mosaik

Höstens goda rödkålslov

Långbakade rödbetor

Skogsrisotto på egenodlat matvete

Rosmarinkryddade kycklingklubbor

Köttbullar i gräddsås

Limousin bringa med rabarber glaze

Limousin medwurst av Michael Hanssen

Flatrökt limousin kött

Limousin  breasola

Vindeln rökt limousin hjärta

Vindeln rökt kanadagås

Stekt kronhjort lever

Kokt dillpotatis

Surdegsbröd

Hembakt tunnbröd från Vindeln

Lingonsmör/ Husets smör

 

Hembakt tårtbuffe`kaffe/te

Jordgubsmustårta på egenodlade jordgubbar

Whiskey tårta

Aftereight tårta

 

Pris: 375 kr/ person

Barn: 20 kr/ år

 

Vikt: 
27